Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday


Hai alls... lame giler tak update... busy... busy ... busy....

Heyy... I'm now officially a Polytechnic Ibrahim Sultan student Bachelor in International Tourist and Hospitaluty Management...

Fuhh....macam gempak je...english nye... ahakahakahak...

So now.. back to student life.... definitely not easy...

mase nak mendaftar pun dah huru hara... senanti lasa dapat call mintak print borang jawapan and hantar sijil dengan faks... then rabu tu..kalam kabut sikit la... abah nak pos je... kalau faks banyak-banyak kan mahal... but HEP nak dokumen lengkap jugak... so datang lah kami ke JB rabu itu...

khamis ke Poly ... dapat borang semua..buat medical check up , settle yang mane patut... hari tu jugak balik ke Pahang sebab jumaat ade kenduri... hewww... memang fengsan lah kan.... selamat barang dah angkut sepatuh ke Jb.. takdela banyak sangat nak berkemas...

So.. isnin lepas (9/9/13) jadi lah saya pelajar Politeknik ... hihihi...

but for sure... kenangan lama terimbau balik la kan...

my best classmate and housmemate si Kecik... (Fiqa) .. ohhh... i miss u alot... Y_Y

walaupun dia ada di sini... *bukan dalam Poly ... rumah dia berdepan dengan Poly... still tak dapat jumpe lagi... arghhh...winduuuu.... nanti saya akan pergi jugak serbu rumah mereka... hahahahaha


habit mase Dip bawak ke Deg...hahaha... dulu kecik yang selalu bawak.. now kene bawak sendiri pulakk... huhu

haaa...mesti korang tertanya-tanya kan about my pets ??? jual ke ? derma ke ? wat stok ke ? oppsss...

for sugar glider... saya hantar boarding ke kak maria... and 2 joey male tu dah dapat owner.. end of month mereka akan ambil... *lega rase hati... Tiara preggy lagi....huhu

for guinea pig pulak... saya dah kurang kan the pups... so now yang ade induk and sekor anak from Bella... and 2 ekor anak from Omma... *newborn hari tu...

hedgehog pulak... still ade... and baru selesai proses mating...

sape jaga ??? of course la my parent... hahahaha.... nak jual ? no way la... sayang sangat kottt kat depa... ;)

Labels

accessories (2) adopt (1) akhbar (2) aquarium (1) baby (7) Banting (1) barang2 sg (1) barn (1) bath (1) berjimba2 (1) bleach (1) boarding (1) booth (2) budak2 TMJ (5) cage (4) cat (4) collection (4) competition (2) contest (2) cuaca (2) day (1) die (4) dye (1) event (2) exercise (1) farm (1) FB (4) fish (1) food (1) GB (1) genesis (2) grooming (2) guinea pig (30) haiwan (1) hedgehog (7) hilang (2) hoglet (3) huts (1) ikan (1) info (6) jantina (1) joey (1) johor (2) jual beli (1) kamsis (1) kekeliruan (1) kempas (1) kesihatan (4) kitten (1) klinik (1) kuantan (2) kucing (8) lesen (1) Malaysia (1) mandi (2) memory (4) missing (1) name (2) new (1) new owner (2) new pets (4) newbies (2) pages (1) pemakanan (9) penjagaan (4) pet lover (2) petition (1) pets (11) photo (2) PIS (1) preggy (3) protein (1) pups (1) rawatan (2) resque (1) review (2) sale (8) Sales (3) selaput mata (1) shopping (1) show (3) stray cats (5) study (1) sugar glider (13) tetra (2) tips (4) ubat (1)
Hak Milik Penulisan by LnL PetBlog