Tuesday, June 18, 2013

RESQ : Makcik Mala dan 130 ekor Kucingnya


Before that... saya nak cakap...  makcik Mala ... semoga makcik sentiasa di murahkan rezeki dan di bawah lindunganNya ...

buat En.Asrol dan Pn.Norzianah Othman... semoga segala kebaikan anda di balas..

and tak lupe jugak buat crew PET LOVERS JOHOR , you are the awesome team... yang sanggup berkumpul , ber'meeting' dan sebagai nya... bagi memabntu makcik Mala dengan menyumbangkan bekalan makanan , ubat-ubatan , cat litter dan sebagainya... *saya hanya silent reader di group tu... and i see their effort untuk tolong makcik Mala...

kalau saya berdekatan...memang saya teringin sangat nak join , menghulurkan bantuan .. tapi apa kan daya... saya jauh beribu batu... huhuhu... semoga jasa baik kalian di balas dengan setimpal nya... =)


oppsss...before that.... check this out...


"Dont BUY but ADOPT "

korang boleh singgah di page NURPetKingdom untuk adopt cat 

adopt them and safe them .. 


Labels

accessories (2) adopt (1) akhbar (2) aquarium (1) baby (7) Banting (1) barang2 sg (1) barn (1) bath (1) berjimba2 (1) bleach (1) boarding (1) booth (2) budak2 TMJ (5) cage (4) cat (4) collection (4) competition (2) contest (2) cuaca (2) day (1) die (4) dye (1) event (2) exercise (1) farm (1) FB (4) fish (1) food (1) GB (1) genesis (2) grooming (2) guinea pig (30) haiwan (1) hedgehog (7) hilang (2) hoglet (3) huts (1) ikan (1) info (6) jantina (1) joey (1) johor (2) jual beli (1) kamsis (1) kekeliruan (1) kempas (1) kesihatan (4) kitten (1) klinik (1) kuantan (2) kucing (8) lesen (1) Malaysia (1) mandi (2) memory (4) missing (1) name (2) new (1) new owner (2) new pets (4) newbies (2) pages (1) pemakanan (9) penjagaan (4) pet lover (2) petition (1) pets (11) photo (2) PIS (1) preggy (3) protein (1) pups (1) rawatan (2) resque (1) review (2) sale (8) Sales (3) selaput mata (1) shopping (1) show (3) stray cats (5) study (1) sugar glider (13) tetra (2) tips (4) ubat (1)
Hak Milik Penulisan by LnL PetBlog