Friday, April 26, 2013

Night Market !! ( Taman Esplanade Kuantan )




istimewa buat pet lover..terutama sekitar Kuantan dan berhampiran dengan nye... dengan ini.. saya mengumumkan... ehhh... *macam nak umu puasa pulak kan...hehe

takdelah...saya just nak bagitahu je yang... this weekend.. 26hb - 28hb April 2013 nie... saya join kak maria untuk bukak booth di Taman Esplanade... *ala...dekat Benteng tu... orang-orang Kuantan mesti tahu punye lah... 

so... saya akan bawa beberapa jenis pets untuk show... maybe ade jualan sekali.. Insha Allah... niat saya nak test market marimo tak kesampaian pulak.. tapi tak pela... takde rezeki...maybe next time.. Insha Allah...





mostly banyak barang glider yang ada.. but kami just tumpu untuk kumpul kan... pet lover around Kuantan nie je... nak beramah mesra lah kata kan... hahaha...

so.. mase nie.. boleh lah share-share ilmu kan... no newbies or otai... just ade pet lover je..

so... sesiapa yang berhampiran boleh ler join... =D

see u there...

Labels

accessories (2) adopt (1) akhbar (2) aquarium (1) baby (7) Banting (1) barang2 sg (1) barn (1) bath (1) berjimba2 (1) bleach (1) boarding (1) booth (2) budak2 TMJ (5) cage (4) cat (4) collection (4) competition (2) contest (2) cuaca (2) day (1) die (4) dye (1) event (2) exercise (1) farm (1) FB (4) fish (1) food (1) GB (1) genesis (2) grooming (2) guinea pig (30) haiwan (1) hedgehog (7) hilang (2) hoglet (3) huts (1) ikan (1) info (6) jantina (1) joey (1) johor (2) jual beli (1) kamsis (1) kekeliruan (1) kempas (1) kesihatan (4) kitten (1) klinik (1) kuantan (2) kucing (8) lesen (1) Malaysia (1) mandi (2) memory (4) missing (1) name (2) new (1) new owner (2) new pets (4) newbies (2) pages (1) pemakanan (9) penjagaan (4) pet lover (2) petition (1) pets (11) photo (2) PIS (1) preggy (3) protein (1) pups (1) rawatan (2) resque (1) review (2) sale (8) Sales (3) selaput mata (1) shopping (1) show (3) stray cats (5) study (1) sugar glider (13) tetra (2) tips (4) ubat (1)
Hak Milik Penulisan by LnL PetBlog