Friday, February 22, 2013

Bella ke Bell ??

Assalamualaiku...

semalam campur kan my GP dalam 1 cage... then tibe-tibe Bella dengan Oppa macam bergaduh...

biasanya GP male dengan male je yang akan bergaduh... tapiiiiii... Bella yang gaduh dengan Oppa bukan Boboy... ermmm... pelik ... =S

so.. i decide cek balik gender mereka... huhuhu.... veru confius... mase beli Bella penjual tu cakap sow ( betina ) tapi saya snap picture and bagi sis syaf tengok.. dia kata mungkin boar ( jantan )... erk???

ini lah natijahnya kalau percaya kan seller ... haishhh... kesudahan nya... saya kene tunggu lagi few month untuk tengok balik gender my GP... after this semua kene cek... betol ke tak jantina masing-masing... hahahahaha


So... patut ke saya panggil Bella or Bell ????

confusion oh... confuse



Labels

accessories (2) adopt (1) akhbar (2) aquarium (1) baby (7) Banting (1) barang2 sg (1) barn (1) bath (1) berjimba2 (1) bleach (1) boarding (1) booth (2) budak2 TMJ (5) cage (4) cat (4) collection (4) competition (2) contest (2) cuaca (2) day (1) die (4) dye (1) event (2) exercise (1) farm (1) FB (4) fish (1) food (1) GB (1) genesis (2) grooming (2) guinea pig (30) haiwan (1) hedgehog (7) hilang (2) hoglet (3) huts (1) ikan (1) info (6) jantina (1) joey (1) johor (2) jual beli (1) kamsis (1) kekeliruan (1) kempas (1) kesihatan (4) kitten (1) klinik (1) kuantan (2) kucing (8) lesen (1) Malaysia (1) mandi (2) memory (4) missing (1) name (2) new (1) new owner (2) new pets (4) newbies (2) pages (1) pemakanan (9) penjagaan (4) pet lover (2) petition (1) pets (11) photo (2) PIS (1) preggy (3) protein (1) pups (1) rawatan (2) resque (1) review (2) sale (8) Sales (3) selaput mata (1) shopping (1) show (3) stray cats (5) study (1) sugar glider (13) tetra (2) tips (4) ubat (1)
Hak Milik Penulisan by LnL PetBlog