Sunday, July 21, 2013

Bimbim & Benben



 3rd batch from Tiara and Memo... hihi... Twin Male... =)

saya nama kan Benben dan Bimbim ... hahaha... comell kan name tu.. entah dari mane ntah idea name tu..heee...

tapi Benben dengan Bimbim akan di lepaskan pada new owner after Aidilfitri nanti...

# mereka belum dapat new owner lagi.... if korang sudi nak adopt.... boleh tinggal kan mesej di page LnL PetBlog's saya...TQ =)


some details about them... 

OOP : 28 May 2013 *now : 1 month 3 weeks... will let go when they 2 month n above
Gender : both Male
color : grey

Benben


suke crabbing... 
protective..
suke meneroka sesuatu...cepat curious
jiwa taiko sikit... hahaha

BimBim


anak mak sikit...*suke ikut Tiara
suka makan... *paling mudah umpan dengan makanan
paling simple and mudah nak ambik hati dia..


# macam buat biodata pulak... huhu...so sesiapa nak adopt boleh tinggalkan pesanan kat fanpage di sidebar kanan saya.. tQ.. =)

Labels

accessories (2) adopt (1) akhbar (2) aquarium (1) baby (7) Banting (1) barang2 sg (1) barn (1) bath (1) berjimba2 (1) bleach (1) boarding (1) booth (2) budak2 TMJ (5) cage (4) cat (4) collection (4) competition (2) contest (2) cuaca (2) day (1) die (4) dye (1) event (2) exercise (1) farm (1) FB (4) fish (1) food (1) GB (1) genesis (2) grooming (2) guinea pig (30) haiwan (1) hedgehog (7) hilang (2) hoglet (3) huts (1) ikan (1) info (6) jantina (1) joey (1) johor (2) jual beli (1) kamsis (1) kekeliruan (1) kempas (1) kesihatan (4) kitten (1) klinik (1) kuantan (2) kucing (8) lesen (1) Malaysia (1) mandi (2) memory (4) missing (1) name (2) new (1) new owner (2) new pets (4) newbies (2) pages (1) pemakanan (9) penjagaan (4) pet lover (2) petition (1) pets (11) photo (2) PIS (1) preggy (3) protein (1) pups (1) rawatan (2) resque (1) review (2) sale (8) Sales (3) selaput mata (1) shopping (1) show (3) stray cats (5) study (1) sugar glider (13) tetra (2) tips (4) ubat (1)
Hak Milik Penulisan by LnL PetBlog